نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
  • آفتاب سوختگی تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
  • آنتوسیانین اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
  • آنتوسیانین اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • آنتوسیانین ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
  • آنتی‌اکسیدان اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
  • آنزیمPAL اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
  • آنزیم‌های پاداُکسنده اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]

ا

  • اثر افزایشی ژن برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • ارقام تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
  • ارومیه ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
  • انار تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
  • اندازه میوه اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • انگور برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • انگور کاربرد محلول‌پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
  • اینتگریما ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]

ب

  • بادام ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • برداشت خرما طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]

پ

  • پایه بذری بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L. [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 80-89]
  • پایه‌های دانهالی ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • پراکسیداز تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
  • پرولین تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
  • پس از برداشت اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
  • پس از برداشت تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
  • پس از برداشت اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
  • پسته تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
  • پکتین تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
  • پوشش نانو دکو اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
  • پوکی تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
  • پومیس بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
  • پومیس تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
  • پیوند تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]

ت

  • تابش‌دهی بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L. [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 80-89]
  • تجزیه برگی مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
  • تجزیه خوشه‌ای بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
  • تحمل به خشکی ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • تراکم اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • ترکیبات فنلی اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
  • ترکیب اسیدهای چرب اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
  • تریکودرما بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
  • تشکیل ‌میوه ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • تشکیل میوه تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
  • تمام گل تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]
  • تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
  • تنوع ژنتیکی بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
  • تنوع ژنتیکی ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
  • توت سیاه اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]

خ

  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
  • خشک میوه بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]
  • خندانی تأثیر محلول‌پاشی برگی پوترسین و اسپرمین بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و اجزای عملکرد میوه پسته رقم اوحدی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 132-140]

د

  • درصد روغن اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
  • درصد روغن اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
  • درصد مغز بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]

ر

  • راندمان آب بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
  • رشد تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]
  • رقم سوپرنووا اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
  • روغنی مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
  • ریشه منقسم تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]

ز

  • زرد مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
  • زوال درختان بررسی اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L. [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 80-89]
  • زیتون اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]

ژ

  • ژرم‌پلاسم ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]
  • ژرم پلاسم بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
  • ژنتیک کمّی برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]

س

  • سازگاری گرده ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • سرشاخه‌کاری تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]
  • سطح برگ اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • سطح برگ اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
  • سفتی اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
  • سیب تأثیر کشت ریشه منقسم در مقادیر مختلف رطوبتی بر رشد و وضعیت تغذیه‌ای درختان سیب گلاب کهنز روی پایه M9 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 24-36]

ش

  • شاخص‌های رویشی کاربرد محلول‌پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
  • شاخه دوساله تمشک اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه رویشی بر شاخص‌های فتوسنتز و عملکرد تمشک سیاه ‌‌بی‌خار (Rubus fruticosis aggr.) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 91-101]
  • شرایط درون شیشه‌ای بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس ‌انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
  • شنگه مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
  • شوری تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]

ص

  • صفات مورفولوژیک بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
  • صفات مورفولوژیکی بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]

ض

  • ضایعات طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]

ع

  • عملکرد ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • عملکرد کوانتومی فتوسیستم II ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • عناصر غذایی تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
  • عناصر ماکرو بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس ‌انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
  • عناصر معدنی تأثیر میان‌پایه بر برخی عناصر کم مصرف برگ در برخی ارقام تجاری پسته [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 72-79]

ف

  • فسفر اثر قارچ میکوریز و تغذیه فسفر بر خصوصیات میوه سه رقم بادام دیم [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 51-62]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی اثر نانوامولسیون کیتوزان و اسانس رازیانه بر فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه ‌توت سیاه ( Morus nigra L. ) [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 1-15]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
  • فعالیت پاداُکسندگی اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
  • فلاونوئید ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
  • فنل کل اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت پس از برداشت میوه کُنار هندی ((Zyziphus mauritiana Lamk [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 108-118]
  • فنل کل ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]

ق

  • قهوه‌ای شدن سطحی تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]

ک

  • کالوس‌ بررسی فاکتورهای موثر در القای کالوس ‌انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 63-71]
  • کشت بدون خاک تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]
  • کلروفیل تأثیر ریزموجودات مفید روی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه UCB1 پسته تحت تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 71-80]
  • کلریدکلسیم اثر کلریدکلسیم و بسته‌بندی پلاستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 16-28]
  • کیفیت غذائی ارزیابی کیفیت غذائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام و ژنوتیپ های انگور در منطقه خرمدره (استان زنجان) [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 119-131]
  • کیفیت میوه و محلول غذایی تأثیر پوتریسین و کم محلول‌دهی بر برخی صفات کیفی و عملکرد میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 60-70]

گ

  • گرده‌افشانی کنترل شده ارزیابی سازگاری گرده‏افشانی و انتخاب گرده‏زای مناسب برای رقم تجاری بادام شاهرود 12 [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 141-154]
  • گردو ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]

ل

  • لاکاز تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]
  • لیپوکسیژناز تأثیر اکسید روی، تالک و کائولین بر خصوصیات بیوشیمیایی و کیفی میوه انار رقم ملس ساوه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 1-10]

م

  • ماشین طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • مانزانیلا مقایسه وضعیت عناصر غذایی در ارقام مختلف زیتون با استفاده از شاخص‌های تغذیه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 44-59]
  • مایکوریزا بررسی کشت ریشه منقسم همراه با قارچ و ایجاد شرایط هیدروپونیک در درختان هلو جهت بهبود کارایی جذب آب در اراضی کم بازده [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 29-43]
  • محتوای فنل تأثیر زمان برداشت بر کیفیت و ماندگاری برخی ارقام میوه به (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 11-23]
  • محتوای نسبی آب برگ کاربرد محلول‌پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]
  • مدل خطی مخلوط برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • مواد کاهنده تشعشع اثر مواد کاهنده تششع بر درصد و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم ماری [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 114-125]
  • میوه بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]

ن

  • نخل طراحی و ساخت ماشین برداشت خرما و مقایسه کارایی آن با روش سنتی در برداشت خرما [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 81-90]
  • نسبت Fv/Fm ارزیابی تغییرات فلورسانس کلروفیل و میزان زیست‌توده پایه‌ها و هیبریدهای بین گونه‌ای جنس پسته (P. vera × P. integerrima) به منظور دستیابی به پایه‌های متحمل به خشکی [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 155-171]
  • نشانگرهای مولکولی برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • نشت یونی کاربرد محلول‌پاشی برگی روی در کاهش اثرات سمیت بور در دو رقم انگور [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 37-50]

و

  • وراثت‌پذیری برآورد ارزش اصلاحی برخی صفات پومولوژیک در ارقام انگور آذربایجان غربی با استفاده از نشانگرهای ISSR [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 126-138]
  • وزن مغز ارزیابی پتانسیل ژنتیکی ژرم‌پلاسم گردو در منطقه ارومیه برای گزینش ژنوتیپ‌های برتر [دوره 5، شماره 2، 1399، صفحه 90-107]

ه

  • همبستگی صفات بررسی تنوع پومولوژیکی و مورفولوژیکی ژنوتیپ‌های سیب منطقه سیستان [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 102-113]
  • همبستگی صفات بررسی تنوع فنوتیپی برخی از ارقام و نژادگان‌های امیدبخش بادام با استفاده از خصوصیات خشک میوه و مغز [دوره 5، شماره 1، 1399، صفحه 139-151]